De jeans specialist van de Veluwe en omstreken.

Dames Jeans

Op zoek naar een nieuwe dames jeans?

In ons assortiment vind u een ruim aanbod in dames jeans bestaande uit diverse pasvormen van straight fit tot slim fit deze zijn verkrijgbaar in diverse wassingen. Verkrijgbaar in diverse taille hoogte’s. Laat u verrassen door ons uitgebreide assortiment en goede service.

Welke taille hoogte pas bij mij?

Vind u het moeilijk een passende broek te vinden in de juiste hoogte? Dat hoeft bij ons geen probleem te zijn in ons assortiment vind u diverse modellen in verschillende taille hoogte, of dat nu lage taille of hoge taille broek moet zijn.

Jeans in lengtematen.

Altijd problemen met het vinden van de juiste lengte? Bij ons vind u jeans v.a.Lengte 30 t/m lengte 38 deze zijn leverbaar in diverse wassingen.

Voor groot en klein.

Bent u smal of juist breed? Dit is voor ons geen probleem in ons assortiment jeans vind u zowel voor de smalle man als de gezette vrouw. De maten lopen uiteen van  27 t/m zelfs maat 58 inch.

Kom gerust eens binnen!

Wij nodigen u graag uit om eens een kijkje bij ons te komen nemen. Wij helpen u graag op weg met het vinden van de juiste jeans. Wij staan 6 dagen in de week klaar om u klantgericht te helpen zodat u met een tevreden gevoel onze winkel verlaat.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw browse ervering te verbeteren.

Open chat
1
Neem contact op!
Hallo Broeken Binkie Harderwijk ik heb een vraag over,