De jeans specialist van de Veluwe en omstreken.

Regular fit

De regular fit spijkerbroek staat bekend om zijn rechte pijp, van boven tot aan beneden. De broek is aangesloten bij de heup en valt losser op het bovenbeen. Ook op de onderbenen/kuiten beschikt deze regular fit jeans over een rechte/wijdere pijp. Wil je een broek die ‘ruim’ over de schoen valt? Dan is dit zeker een geschikt model voor jou.

Slimfit

De slim fit jeans is een aangesloten, slanke pasvorm. De slim fit spijkerbroek staat bekend om zijn smalle pasvorm mét voldoende ruimte voor beweging. Daarnaast beschikt de slim fit jeans heel vaak over stretch, hierdoor rekt de jeans mee met elke beweging. Deze pasvorm zit aangesloten op de dij, bovenbeen, kuit en enkel en valt mooi aangesloten op de schoen broekenbinkie.nl biedt verschillende slim fit spijkerbroeken aan:

Skinny fit

De skinny fit jeans staat bekend om zijn erg slanke én strakke pasvorm en wordt dan ook veelal gedragen door mannen die de broek van dij tot de enkel volledig aangesloten willen hebben. Skinny fit, ook wel super slim fit, is de smalste versie van de verschillende pasvormen. Gelukkig zijn aan deze skinny fit spijkerbroeken stretch toegevoegd aan het katoen. Dit betekent dat de jeans mee-rekt, hierdoor zijn ook deze strakke jeans prettig om te dragen. 

under constuction

Aan deze pagina word gewerkt

Deze website maakt gebruik van cookies om uw browse ervering te verbeteren.

Open chat
1
Neem contact op!
Hallo Broeken Binkie Harderwijk ik heb een vraag over,