Over Ons

Welkom bij Broeken Binkie, dé specialist in jeans en mode voor het hele gezin! Al meer dan 40 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor hoogwaardige en modieuze kleding.

Onze Geschiedenis

Broeken Binkie werd in 1982 opgericht door Johan van Dinteren. Met zijn passie voor mode en klantgerichtheid heeft hij meerdere vestigingen verspreid over heel Nederland geopend. Na een succesvolle periode droegen Johan de leiding over aan zijn zus Hennie Schipper en haar man Ben Schipper, die de winkel in Ermelo overnamen en een nieuwe vestiging in Harderwijk openden. In 2009 nam hun zoon, Johan Schipper, de leiding over en hij is tot op de dag van vandaag de trotse eigenaar van de winkel in Harderwijk. Hoewel de vestiging in Ermelo door de jaren heen is overgenomen door andere eigenaren en uiteindelijk is gestopt, blijft onze winkel in Harderwijk een toonbeeld van kwaliteit en service.


Onze Winkel

Sinds juni 2024 zijn we verhuisd naar een groter pand, slechts twee deuren verder aan de Grote Haverstraat 20 in Harderwijk. Deze nieuwe locatie biedt ons de ruimte om nog meer producten aan te bieden en ons assortiment uit te breiden, zodat we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar de perfecte jeans, stijlvolle kleding voor heren, dames en kinderen, of grote maten kleding, bij Broeken Binkie slaag je altijd.

Bedrijfskleding en Textielreclame

In de afgelopen jaren heeft Johan Schipper zijn expertise verder uitgebreid met een focus op bedrijfskleding en textielreclame. Sinds 2009 bieden wij deze diensten aan onder de naam Binkietextielreclame. Wat begon als een kleinschalige service is uitgegroeid tot een belangrijke tak van ons bedrijf. Wij leveren hoogwaardige bedrijfskleding en kunnen jouw bedrijfslogo en andere ontwerpen professioneel op textiel aanbrengen.

Onze Missie

Bij Broeken Binkie streven we ernaar om iedere klant een unieke en persoonlijke winkelervaring te bieden. Wij geloven in kwaliteit, service en een breed assortiment aan modieuze kleding. Onze toegewijde medewerkers staan altijd klaar om je te helpen de perfecte outfit te vinden, ongeacht je stijl of maat.

Kom langs bij onze nieuwe locatie aan de Grote Haverstraat 20 in Harderwijk en ontdek zelf waarom Broeken Binkie al meer dan 40 jaar een begrip is in de regio. We kijken ernaar uit je te verwelkomen!